ASK Healing Grundkurs

Livets nycklar till den nya tiden! (9 månader)

Få verktygen du behöver för att ta ditt liv till nästa nivå med vår transformationskurs

Upptäck din livsuppgift och investera i din framtid nu!

Kursens längd: 9 månader

Kursstart 2024

9 september, sista anmälningsdag 1 september

Kursstarter 2025

10 mars, sista anmälningsdatum 1 mars 2025

25 augusti, sista anmälningsdatum 15 augusti 2025

Inga förkunskaper krävs!


Din inre och yttre resa börjar med att
följa med den Nya Tiden!

Tiden är nu!

Ja tack, jag vill få mailutskick med senaste nytt vad som händer inom kurscenter Annias Ask. Du får också information om uppdateringar och kanaliserade budskap.

Tack för att du också tror på en bättre värld tillsammans!

Klicka på länken nedan
Nyhetsbrev!

 

Din ledstjärna och ditt sanna jag

Längtar du efter att hitta den djupa källan inom dig? Något som finns bortom och som du rör vid ibland. Källan som ger dig alla svaren på dina frågor. Drömmer du om att "hitta hem" för att hitta ditt livs syfte, din livsuppgift. Stå i din kraft, att stå upp för dig själv. Önskar du gåvan att få öppna upp dina mediala medfödda förmågor, de förmågor du är född med och som kanske har blivit åsidosatta. Just dessa förmågor hjälper dig att kommunicera med andevärlden och din andliga ledare, din ledstjärna som gör din vardag till att vara ditt sanna jag.


Behandla dig själv och dina nära

Längtar du efter en förändring i dig själv, förhöja ditt medvetande och att kunna hjälpa dina nära med att ge behandlingar? När du förhöjer ditt medvetande och förändrar dig själv så förändras och förhöjs medvetandet hos de du möter. Det är så fantastiskt att det sker på energinivå!

Känner du en längtan av att något bara vill öppna sig inom dig. Om du lägger dina händer över bröstet, över hjärtat. Känn efter? Vad känner du? Finns det en längtan till förändring?

Då har du hittat rätt kurs!

Finns möjlighet till vidareutbildning: För dig som längtar efter att arbeta som ® ASK-behandlingsterapeut så finns det en vidareutbildning efter grundkursen. Du arbetar då professionellt som ® ASK Behandlingsterapeut.

Läs mer om fortsatt utbildning efter grundkursen!

"Jag har nu "hitta hem” och fått ro i min själ och i mitt sinne, fått insikten vilken väg jag vill följa för ett bättre välbefinnande. Jag är så oerhört tacksam att jag har hittat Annia och fått möjligheten att följa ASK-ens väg. Jag har börjat lyssna på mig själv och stå upp för den jag är. Vågar nu tro och lita på att jag duger, vilket speglar av sig på min omgivning"
- Jennie Ståhl,
Terapeut och förskolelärare

Hur vet jag att ASK-ens kurs är rätt för mig?

ASK-healing grundkurs, vänder sig till dig som känner en längtan att förändras och som har en längtan att fortsätta eller påbörja din andliga utveckling. Den är skapad just för dig som känner ett kall inombords och har en längtan att finna ditt livs syfte. Här får du alla livsviktiga nycklar som hjälper dig att "hitta hem". Genom olika träningar via ASK-källan som är ett centra för andlig utveckling, lär du dig stegvis en genuin behandlingsmetod som tar dig till ditt kall, där du hämtar hem essensen av dig själv.

I samband med att du öppnar upp dina mediala förmågor bidrar kursen till djup transformation inom dig och kursen inkluderar en unik och genuin behandlingsteknik som du använder för dig själv och din familj eller nära vän.


Det här är upplevelsen efter slutförd kurs

När du genomgått kursen och är klar är du "pånyttfödd" som person, har ett nytt tankesätt, ser på omvärlden med ett högre perspektiv. Du har rutiner i vardagen och du känner dig tillfredsställd i ditt inre som den sanna varelse du är här på jorden för. Du har öppnat upp dina mediala förmågor som du använder för dig själv men även använder i behandlingsmetoden. Du känner dig trygg och du har kontakt med din inre röst, din andliga ledare och din ledstjärna. Såväl personer som nyligen har öppnat upp sin andliga nyfikenhet har även redan utbildade terapeuter sökt sig till just denna grundkurs för att få arbeta med ASK-källan.

Kursen är en grundkurs men som senare kan ta dig vidare till ASK Yrkesutbildning där du arbetar professionellt som ®ASK Behandlingsterapeut med behandlingar som företagare.

 

Varför ska jag gå kursen?

Du får verktyg och redskap för hela livet med att kunna hjälpa dig själv för ett högre medvetande och dessutom lär du dig en genuin behandlingsmetod. ASK-metoden är en behandlingsform som hjälper dig att scanna igenom din kropp, själ och ande med en diagnosreading och dessutom ger healing samtidigt. Under en ASK-behandling öppnas personens andliga medvetande upp, där uppstigningsprocessen påbörjas eller fortsätter.

Kursen ger dig vetskap och kunskap med läran om energier inom dig och runt omkring dig och även läran om andra utomjordiska universum som är viktigt för att kunna följa med i den stora förändringen som sker just nu. Det är mycket som händer på vår moder jord och med uppstigningen som sker just nu, precis framför våra ögon.

Få kommunikation med din andliga ledare

ASK-källan hjälper dig att "hitta hem" och att finna din livsuppgift där du känner full tillit och tydlig kommunikation med din andliga ledare. Du lär dig att lyssna på din kropp, själ och din andes signaler vad du behöver och du hittar dina rutiner för att komma i balans. Denna genuina healing och behandlingsforms tekniker hjälper dig att påbörja eller fortsätta din andliga utveckling på ett högre plan där din uppstigningsprocess sätter fart. Det är dit vi alla behöver komma just nu och framöver.

Kursen leder dig starkt framåt på din andliga resa och ger dig livets nycklar med alla verktyg du behöver för att hitta din plats i livet. Att våga ta steget för att förändra ditt liv till att hitta det syfte med varför du är här på jorden.

Efter kursen kommer du att känna dig hållen på ett mycket högre plan. Dessutom kan du fortsätta med fler utbildningar inom ASK-en när du har genomfört ASK-healing grundkurs. Vi har återkommande återträffar där du blir uppdaterad i din kanal med de nya uppstigningsenergierna och du får även coaching att gå vidare på din väg. Du träffar tidigare deltagare på våra träffar och du blir ansluten till en facebook-grupp. Vi är en själsfamilj!

Inga förkunskaper krävs, men du ska ha en längtan att vilja förändras.

 

"Att gå ASK-kursen har varit livsomvälvande genom att jag har fått healing, styrka och tillit. Jag har hittat mig själ. Äntligen! Nu känner jag mig hemma i mig själv och vem jag är. Nu är jag redo för att göra det min själ alltid viskat, men som jag inte kunnat höra. Det har varit mycket processer att gå igenom, men vinsterna är styrkan. Allt sökande är över"
Tack Annia!
- Rebecca Grönlund
, Terapeut,
beteendevetare, och kandidat inom socialpsykologi.

"Det har varit en livsomvälvande resa att gå ASK-kursen hos dig. Den kom precis i rätt tid för mig. Jag känner att jag har hittat hem hos dig och med ASK-en. Jag fascineras av hur kraftfull källan är och vilken fantastisk visdom man får tillgång till. Jag har växt på alla plan och jag känner mig tryggare och säkrare som människa och andlig varelse och ser fram emot att fördjupa mig ytterligare. Ett stort tack för din genuina känsla, engagemang och kärlek".
-Jennyli Gustavsson, Författare, terapeut och musiker.

Det här ingår i utbildningen under 9 månader

- 38 st förinspelade videolektioner
- 20 timmar med digitala live-träffar som innefattar 9 st träffar
- 60 minuter enskilt mentor-samtal
- 6 st ®Rise Up uppstigningsmeditationer som kanaliseras live på våra live-träffar

Kursdelarnas innehåll
Kursdel 1 - ASK-källan, din guide, uppstigningsprocessen, initieringar och ayurveda
Kursdel 2 - Utövar ASK-healing, självhealing och läran om chakrasystemet
Kursdel 3 - Distanshealing, situationshealing, fysiska sjukdomar, orsak och verkan
Kursdel 4 - ASK-ens historia, själsfamiljen, genomgång med ceremoni och avslut

Replay
Skulle du utebli från någon liveträff spelas den in så att du kan titta på den i efterhand.
Alla meditationer spelas in som du har tillgång till och kan använda under hela din utbildning.

Du får äntligen öppna upp dina mediala, medfödda förmågor
- Initieringar som öppnar upp din kanal
- Kundalini-aktivering som är en del i den andliga utvecklingen
- Din andliga ledare, guider, änglar och anhöriga
- Gamla och nya jordens chakran
- Information angående vår uppstigningsprocess

Du lär dig stegvis läran i ASK:ens healingmetod och tillsammans tillämpar vi tekniker som öppnar upp dina mediala förmågor ännu mer.

Röda tråden i ASK-kursen
®Rise Up uppstignings-meditationer som hjälper dig att öppna upp dina mediala förmågor och som är skräddarsydda

Efter slutförd kurs har du kontakt med din andliga ledare och andevärlden, du har hittat ditt sanna jag inom dig. Du kan behandla dig själv och dina nära. Vi avslutar vår kurs med redovisningar, intyg och ceremoni.

 

Jag följer och vägleder dig i hela utbildningen

Från början till slutet av kursen kommer jag att följa och vägleda dig i alla delkurser. Du får under 9 månader tillgång till 4 st delkurser som du själv studerar på egen hand mellan våra liveträffar. I varje delkurs har vi digitala live-träffar i grupp. Behöver du mer stöd och coaching använder du dina enskilda mentorsamtal.

Mentorsamtal i grupp

Vi ses under 9 st träffar via zoom som omfattar hela 20 timmar totalt online i realtid där du har mig som handledare. Där får du coaching till ditt livssyfte och du får en översikt var du befinner dig i din utveckling. Du får uppdateringar i din kanal via trance-kanaliserade uppstignings-meditationer. Varje digital träff hålls mellan en till tre timmar, beroende på var du befinner dig i kursportalen. Träffarna bestämmer vi gemensamt vid start, så att alla kan delta.

I alla mentor-samtal i grupp ingår alltid andlig vägledning.

Enskilt mentorsamtal

Du får 60 minuters enskilt mentor-samtal med mig. Samtalet är uppdelat vid 2 st tillfällen á 30 minuter per samtal under hela din kurs. Dina mål går vi tydligt igenom och följer upp så att de uppfyller dina krav. Likaså rutiner som är viktiga när du utvecklas i andlig och personlig utveckling. Du får stöd och coaching med dina egna meditationer som vi tillsammans följer upp.

I alla enskilda mentor-samtal ingår alltid andlig vägledning för ditt högsta och bästa.

Du behöver inte ta semesterdagar för att få webbkursen att fungera för dig!
Du väljer din egen tid för att studera på egen hand och vid start bestämmer vi tillsammans våra kommande digitala träffar!

Vi avslutar med kursgenomgång och praktiskt prov och till sist en ceremoni med kursintyg. Efter kursens avslut sänds ett kompendium till dig, där all information finns från din kurs.

"Att gå ASK-kursen har gett mig verktyg som jag kan använda till mig själv och till andra för att må bättre. Jag har lättare att nu lösa återkommande problem och att se mig själv i ett annat perspektiv. Kursen har reparerat min grund, att inte vara rädd i den fysiska världen. Jag har nu mod att våga vara den jag är. Tack Tack Tack Annia!
-Susanna Saravanja,
Terapeut, Livsinspiratör i personlighetsutveckling

Tidigare deltagares ord om Annia...

-Du är en fantastisk person och lärare Annia. Ser storheten i detta och denna källa som du förmedlar på ett otroligt kärleksfullt, kraftfullt, respektingivande mystiskt sätt.

-Att hitta till Annia och ASK:en var som att “hitta hem”. Stort tack till dig Annia som har stöttat och väglett mig genom hela kursen. TACK Annia, du är underbar!

-Tack för att det är just du som leder oss i sökandet. Med trygg och fast hand har du visat denna fantastiska metod. Jag uppskattar mycket ditt professionella hållande och att lyfta healing till den nivå den förtjänar.

-Du är en fantastisk inspirationskälla. Du har öppnat en ny värld och du har lett in mig på den rätta vägen.

-Tack vare källan och dig Annia, har ett tomrum transformerats och en djup kärlek till mig själv och mänskligheten växt fram. Jag är så tacksam för Annia & källan, stort tack!

-Jag är så oerhört tacksam att jag har hittat Annia och fått möjligheten att följa ASK:ens väg.

-Tack Annia för en händelserik tid i mitt liv. Annias kurs har tagit mig på en spännande resa i mitt inre.

 

Praktiskt information

Kursstart 09 - 09 - 2024
Utbildningstid:
9 månader.
Din investering: 9 800 kr
Vi samarbetar med Klarna som erbjuder flera olika betalningsalternativ som du kan välja när du går vidare med ditt köp.

Se allmänna villkor på vår hemsida!

Ja, jag vill boka min plats!

Handledare


Annia Löwentun - ASK Healing Grundkurs
Annia Löwentun - ASK Healing Grundkurs

Det är mig du kommer att få träffa under din ASK Healing Grundkurs.

I över 25 år har jag arbetat och hjälpt andra människor med personlig och andlig utveckling. Det är otroligt fascinerande att efter varje möte med människor se hur stor deras förändring har blivit på så kort tid. Jag känner en stor ödmjukhet och tacksamhet att få vara med och se hur kursdeltagares inre styrka lyfts fram och känslan av lätthet, tillit och mod börjar växa sig fram hos var och en. I love it!!

Inom olika traditioner och läror har jag studerat, bland annat Nordamerikansk och Sydamerikansk shamanism, samt vår nordiskaSeidr-kunskapen. Reiki och Karuna representerar en annan form av healing och inom Ayurvedan har jag fördjupat mig inom hälsan och yogan från den indiska traditionen. Mitt stora intresse för örter och deras läkande kraft har alltid funnits närvarande och vävs nu naturligt in i mina behandlingar och utbildningar. Vid behov använder jag Bach blomsteressenser i mina behandlingar, och jag har även undervisat i shamanska läror sedan många år tillbaka.

Under åren har jag även arbetat mycket med bland annat örtkurser, djurkommunikation, regressioner, husrensning och att hjälpa vilsna själar att finna sin väg hem. Jag har väglett och stöttat många människor för att etablera kontakt med sina guider, änglar och anhöriga från den andra sidan, både i grupp och genom enskilda samtal. Ett brinnande intresse för Feng Shui har alltid varit närvarande i mitt liv.

ASKEN
ASK står för Ande, Själ & Kropp, en behandlingsmetod

Under de första åren kanaliserade jag mycket information från andevärlden som till slut växt fram och formats till en helt ny teknik och behandlingsmetod vid namn ASK. 2002 startades den första utbildningen, och idag kan du finna ASK-behandlingsterapeuter utspridda över hela landet. Många har genom åren hittat sitt "kall" genom att studera ASK-ens grundutbildning och som stödjer den andliga och personliga utvecklingen till nya äventyr i livet.

®Rise Up uppstignings-meditationer
Under mina 25 år som coach och andlig ledare har jag också utvecklat ®Rise Up uppstignings-meditationer. Dessa unika meditationer hjälper oss att förbereda oss personligt och andligt för det stora skiftet till den nya jorden som är på gång. Vi behöver uppdatera våra fysiska kroppar för att följa med i uppstigningsprocessen, både med förberedelser och för det som kommer att ske. I utbildningen får du ta del av dessa uppstigningsmeditationer för att höja ditt medvetande och som hjälper dig att vara väl förberedd med din fysiska kropp. Alla meditationer är i jämförelse med en behandling.

Jag hoppas att du kommer att uppskatta dessa meditationer lika mycket som mina tidigare elever från ASK Healing Grundutbildningen.

Jag ser fram emot att följa dig på din inre resa och få vara det stöd för att cocha dig vidare i din andliga utveckling till ditt "kall"!

Med kärlek,
Annia


 

Hoppas att du känner Dig kallad att göra denna resa i ditt inre och att utvecklas till den sanna själ du är i den nya tiden som står för dörren just nu för oss alla!

Ser med ödmjukhet och tacksamhet fram mot att få möta just Dig!
Annia


Här kommer jag att vara när jag är klar med kursen

Kurs 1 har jag fått insikten att reflektera om mig själv och hur min vardag ser ut. Passar den in i det nya som nu håller på att vidröra mitt inre och vad betyder uppstigning för mig? Jag har lärt mig grunderna i ayurveda och dess fördelar som jag tillämpar med hälsosamma rutiner. Min andliga ledare och vägledare är en viktig lära som jag börjar lära känna och som jag lärt mig att kontakta i andevärlden.

Kurs 2 har tagit mig djupare inom ASK:ens metoder och jag har lärt mig att ge en ASK-behandling till mig själv och andra. Jag förstår nu hur fysiska sjukdomar påverkar oss och hur dessa kan läkas.

Kurs 3 har lärt mig att förstå hur allt sker utanför tid och rum när jag arbetar via ASK-källan. Jag har lärt mig att ge behandling över distans och dessutom genom 2 olika metoder.

Kurs 4 har jag kontakt med andevärlden och kan kommunicera med min andliga ledare. Jag känner att jag har hittat "hem" och mitt sanna jag inom mig sprudlar av nyfikenhet att fortsätta min andliga resa. Jag vet hur jag kan behandla mig själv och mina nära för läkning.


Jaa!! Det här låter så spännande och det är vad jag längtar efter och nu vågar jag att ta klivet till min inre förändring och bli den jag i sanning är!

Ja, jag vill säkra min plats

Vanliga frågor


Är jag redo att gå denna spännande kurs?
Känner du en kallelse och har en dragning till kursen så är du redo att påbörja den. Du behöver inte ha någon erfarenhet alls, men du ska vara fri från psykofarmaka och psykedeliska preparat. Du börjar eller fortsätter din andliga utveckling där du är just nu. Jag följer dig och varje deltagare i den takt som behövs.
Kan jag använda ASK-healing-tekniken när jag är färdig?
Du kan använda dig av ASK-healing-behandlingar till dig själv och till din familj eller nära vän som ett husbehov, vilket innebär att du ej är berättigad att ta betalt. Vill du använda dessa behandlingar som ett yrke så krävs att du vidareutbildar dig med ASK-yrkesutbildning som då innefattar fler tekniker och då arbetar du och ger ASK-behandling som terapeut, har företag och du kommer att ingå i ett större koncept.
Hur mycket tid behöver jag avsätta för att genomföra kursen?
Du behöver avsätta ca 2 dagar i veckan beroende på vilken möjlighet du har. Du kan styra det lite själv i och med att du arbetar i din egen takt i kursportalen fram tills vi har våra träffar via zoom tillsammans. Upplägget via zoom med mig och gruppen bestämmer vi tillsammans med både dag och tid och är mellan 1 till 3 timmar per träff. Du behöver inte ta någon semesterdag för att få webbkursen att fungera för dig.
Vad händer om jag vill avsluta kursen i förtid?
Behöver du avsluta kursen finns en möjlighet att påbörja nästa kursomgång utan kostnad. Du får möjligheten 1 gång och i direkt anslutning till när nästa kurs startar. Läkarintyg krävs. Ditt avtal med Klarna fortsätter och betalningen återbetalas ej. Vill du avsluta för att du känner att kursen inte passar dig ska uppsägning vara gjord direkt efter vårt andra online möte, alltså innan du fått tillgång till kursportalen. Läs längre ner angående ångerrätt. Allmänna villkor hittar du på vår hemsida!
Kan jag bjuda in en kompis till kursen?
Ja, bjud gärna in en kompis men det här är en kurs som då räknas som att ni är 2 st deltagare där ni får ett varsitt inloggningskoncept och som är personliga. Du delar alltså inte din kursportal med någon annan som inte har egen inloggning.
Kan jag dela upp betalningen?
Ja det kan du göra! Vi har samarbete med Klarna som har olika betalningsalternativ. Dessa kan du se när du kommer till kassan.
Hur länge har jag tillgång till materialet i kursen?
Från det att du fått dina inloggningsuppgifter så har Du tillgång till kursportalens lektioner så länge kursen pågår. Efter avslut med ceremoni och kursintyg stängs din kursportal. Efter godkänt kursintyg får Du även ett kompendium med tillhörande information från din kurs.
Vad gäller vid ångerrätt?
Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal (2005:59) har du som privatperson 14 dagars ångerrätt. Om du vill åberopa din ångerrätt ska du meddela detta till Kurscenter Annias Ask inom ångerfristen. Du kan också använda dig av Konsumentverkets ångerblankett som du hittar på Konsumentverkets hemsida. Ångerfristen räknas från dagen efter att du signerat Avtalet, (köpt kursen). Om du avbokar din plats inom ångerfristen behöver du inte betala något. Om du däremot påbörjar kursen under ångerfristen accepterar du att ångerrätten är förbrukad och du har inte längre rätt att avboka din plats kostnadsfritt. För företagskunder gäller inte någon ångerrätt.
 

Ja, denna kurs vill jag gärna påbörja!

Ja, jag vill boka min plats!